logo
 • Wat vliegt de tijd.

  18 januari 2015.

  Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er nog een update is geweest over het wel en wee van Ryfari. In een jaar tijd kunnen er heel veel dingen gebeuren. Met onze World of Warcraft guild op de Frostmane server zijn er veel ups en down geweest maar wat de situatie ook heeft mogen zijn, de feit is dat de guild nog steeds bestaat. Op 8 maart zal een zeer bijzondere mijlpaal worden behaald; het 10 jarig bestaan van Ryfari! Er zijn maar weinig guilds die dit kunnen bereiken, dus het wordt dan ook een ongeloofelijke prestatie.

  De huidige content in Warlord of Draenor houdt onze member vollop bezig en zij spelen dan ook met enorm veel plezier in ons gezellig clubje. Ook zal Ryfari zich gaan uitbreiden naar andere spellen zoals o.a. Overwatch. Wat er ook gebeurt, met een sterke playerbase in World of Warcraft zal onze community nog lang voort blijven bestaan.

 • 2013 – Een jaar van afsluiters en vernieuwing.

  31 December 2013.

  Het jaar 2013 zit er al weer op en is voornamelijk een jaar van aftredingen en inhuldigingen geweest. Als we terugblikken zien we de abdicatie van Beatrix in Nederland en Koning Albert in België, Paus Benedictus XVI treedt af als paus en onze eigen Mizuki handigd de scepter over aan Abracadvre.

  Binnen Ryfari hebben zich in de eerste helft van het jaar veel ontwikkelingen en verwikkelingen voorgedaan waarna een serene tijd van stabiliteit voor nieuwe rust zorgde. De guild heeft in 2013 veel meegemaakt; stress maar ook succes.

  Samenwerken is in een MMORPG als World of Warcraft altijd een groot aspect geweest. Als guild hebben we bewezen dat door geduld te hebben voor en met elkaar ook wij alle doelen kunnen bereiken.

  Voor éénieder die de jaarwisseling als Ryffie of ex-Ryffie beleeft, hoop ik dat 2014 een vreugdevol jaar voor voorspoed zal zijn (met veel bosskills en loot).

 • En weer verder.

  16 September 2013, 16:30.

  We zijn inmiddels weer 7 maanden verder sinds de laatste update en dat heeft voornamelijk te maken met de enorme turbulentie en transformatie die binnen onze Nederlandstalige communitie heeft plaatsgevonden. Er hebben in de afgelopen periode zoveel ontwikkelingen plaatsgevonden dat het haast onlogisch lijkt dat hierover geen tot weinig berichten worden gepubliseerd. Welnu, de informatie heeft zich strikt intern beperkt; de situatie was niet altijd iets wat we graag aan de waslijn wilde hangen. Gelukkig heeft alles zich inmiddels gestabiliseerd en is Ryfari weer vollop aan het meedraaien. De eerste baas van de nieuwe patch was enkele dagen na release al reeds gedowned door onze raiders.

  Een andere recente ontwikkeling is dat guildmaster Mizuki afstand heeft gedaan van de presidentiele positie en deze heeft overgedragen aan Abracadavre die inmiddels de guild goed op de rails weet te houden met zijn collega officers. We wensen deze dames en heren enorm veel succes toe voor de komende periode.

  We hopen iedereen, binnen en buiten de guild, voortaan beter op de hoogte te kunnen houden, ongeacht de situatie. Informatie is belangrijk, dat beseffen wij ons maar al te goed.

 • Een jaar ouder

  16 Februari 2013, 01:50.

  Het is al weer een tijdje geleden dat er een interesante update is geweest over Ryfari. Het is afgelopen paar maanden een turbulente periode geweest binnen de guild: nieuwe leden komen en gaan, diverse structuren zijn aangepast om iedere raider en PvP’er van optimaal plezier te kunnen voorzien. Het guildmanagement en de officers zijn constant bezig om alles in goed banen te leiden… en met succes: de guild draait dag en nacht als een goed gesmeerde motor op volle toeren.

  De groei van 450% die we in de afgelopen 3 maanden hebben meegemaakt heeft inmiddels het hoogtepunt bereikt. Waar eerst tientallen aanmeldingen per dag werden behandeld is het inmiddels gezakt tot een enkele aanmelding per week. Ryfari heeft kwaliteit te waarborgen en dat is met ons huidige ledenbestand nog goed te doen. Hoewel er wel een grens is bepaald is die nog niet bereikt, Ryfari kan nog wel wat hebben.

  Zowel PvE als PvP evenementen binnen de guild lopen vlot. Rated Battleground- en Raids teams halen regelmatig nieuwe doelen tot het plezier van alle deelnemers. Ook de casual members hebben het naar de zin en dat is iets wat we graag zien (en zo zullen proberen te houden).

  Nu dat we goed gesettled zijn op de Frostmane server en de nieuwe leden al wat beter bekend zijn met Ryfari en de oude kern is de tijd dan ook aangebroken om een aantal komende evenementen aan het licht te brengen: Zo staat er weer een heuse meeting in de planning en aangezien Ryfari een beetje groter is geworden zal er ook wat bijzonders georganiseerd worden… En wat ook niet onbelangrijk is:

   

  Ja, ook Ryfari word een jaartje ouder; we gaan de 8 halen en dat gaan we zeker vieren! Om zo ver te komen als guild is een behoorlijke prestatie en zolang we door kunnen gaan, gaan we ervoor!

 • Vruchtbare tijden

  20 December 2012, 10:00.

  De recente migratie van de Dunemaul naar de Frostmane server is nog geen week achter de rug en Ryfari heeft in die korte tijd al meer weten te bereiken dan in de maanden vóór de migratie. We kunnen nu met absolute zekerheid zeggen dat het veranderen van server een vruchtbaar idee was.

  Voordelen zoals een goedgevulde auction house, pick-up-groups en een verse bron voor recruitment worden door iedereen bejubeld en vollop benut. Zowel de members als de officers kunnen hun geluk niet op. Er is zelfs zoveel extra activiteit dat sommige officers hun handen vol hebben aan alle regelingen.

  Het grootste nieuws dat Ryfari had mogen ontvangen was dan nog wel de merge met de leden van de guild Resonance. Een guild met veel leden die, net als wij, op zoek waren naar nieuw impulsen om hun WoW bestaan nieuw leven in te blazen. Beide partijen zouden profiteren van elkaar: wij hadden de plannen en zij de resources. Inmiddels zijn er al resultaten geboekt op basis van deze nieuwe samenwerking en het toekomstbeeld is er alleen maar beter op geworden.

  Vol trots zal het nieuwe Ryfari voortbestaan, verenigd onder één vlag. Wij zullen de rest van de Frostman community laten weten wie we zijn en ervoor zorgen dat we een indruk achterlaten die niet snel vergeten word.

 • Een nieuwe wereld, een nieuw begin.

  6 December 2012, 9:05.

  Ryfari is ‘geboren’ op de Dunemaul server en is daar opgegroeid to een van grootste en oudste Nederlandse guilds van de server. We hebben vrienden gemaakt bij de alliance en ‘vijanden’ bij de horde (zo hebben we heuse veldslag gehouden met The Black Fury guild). Nu, na precies 7 jaar en 9 maanden is het besluit gekomen om naar een andere server te migreren want de rek is er nu toch echt wel uit op Dunemaul.

  Voor een groot aantal Ryffies is de migratie een zege, voor een aantal een moeilijk moment omdat er van een aantal vrienden afscheid genomen moet worden. Ook blijven er een aantal Ryffies achter; zij zullen zich later nog bij de rest voegen of hun avontuur op Dunemaul voortzetten. Een kleine versie van Ryfari zal op Dunemaul achterblijven… wie weet groeit ook deze uit tot een waardige versie.

  Ryfari gaat een nieuw tijdperk tegemoet, een grote change die in de geschiedenis van de guild zal worden opgenomen. Wat de toekomst ook zal brengen, of het succes of tegenslag is, het zal voor ieder een verfrissende ervaring zijn. Ik wens iedereen het beste toe in the new world.

 • Een stabiele community.

  31 Oktober 2012, 11:30.

  Met gemiddeld 20 members online gedurende de dag en rond de 30 in de avond is de activiteit binnen Ryfari redelijk stabiel. Zowel raids als Rated Battlegrounds worden om de dag georganiseerd en er is voor iedereen wel wat te doen. De officers zetten alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat alle evenementen goed van de grond komen. We zijn nog steeds aan het groeien en proberen zoveel mogelijk mensen aan het raiden te krijgen om 25-man raids te kunnen realizeren.

  We geven iedereen de ruimte om op eigen tempo zichzelf te profileren binnen Ryfari. Sommige members houden van sociale interacties en pet battles waar anderen als echte hardcore raiders of gladiators aan de slag willen. De balans om aan alle wensen te kunnen voldoen word zo goed als mogelijk door de officers beheerd. Zo nu en dan kunnen we iemand niet tevreden stellen, maar we proberen altijd een goede oplossing te vinden voor elk probleem.

  Op dit moment begeven we ons in rustig doch prettig vaarwater.

 • Ryfari gaat weer raiden.

  3 Oktober 2012, 13:45.

  Blizzard heeft het hekwerk rondom raiding weggehaald en daarmee de deur geopend voor menig hardcore raiders om het eerste raiding content van Mists of Pandaria te bezichtigen (en overmeesteren). Ryfari kan natuurlijk niet achterblijven en spoort dan ook alle members aan om zo snel mogelijk voor te bereiden en te verzamelen voor al het moois dat in de raids te vinden is.

  Op donderdag 4 Oktober zal er een testing the waters raid plaatsvinden om te kijken wat er te verwachten valt. In de week van 8 Oktober zal mainstream raiding binnen de guild helemaal losbarsten en zullen de meest doorgewinterde raiders weer hard vechten om een stukje loot en glorie. Onze officers en raidleaders zijn er klaar voor; jullie ook?

 • Een nieuw tijdperk, een nieuw platform.

  23 September 2012, 0:00.

  Beste Ryffies, ex-Ryffies, socials en bezoekers,

  Graag wil ik jullie allemaal van harte welkom heten op onze nieuwe website; we hebben hem speciaal ontworpen om onze members tegemoet te komen op het gebied van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk wil het oog ook wat en daarom zijn er veel investeringen gedaan om ervoor te zorgen dat alle tools tot onze beschikking waren om de site te ontwikkelen. Met veel plezier is tijd en energie geinvesteerd om een goed begin neer te zetten.

  Wij hopen dat jullie de nieuwe website en het daarbij behorende forum met veel plezier zullen gebruiken. Mocht er iemand zijn die toch nog vragen, opmerking of kritiek heeft, dan staan we zeker open voor suggesties; sterker nog: we moedigen iedereen aan om met creatieve suggesties te komen. Ik ben er van overtuigd dat we met z’n allen alles nog verder kunnen tweaken.

  Ik zou zeggen, kijk lekker rond, experimenteer en schrijf je ook in op het nieuwe forum (zie image-link in het home menu).

  Have fun!
  Mizuki, Ryfari President.

 • Een nieuw begin.

  10 September 2012

  De nieuwe Ryfari website begint vorm aan te nemen. Er word hard gewerkt aan de structuur en visuele weergave, zodra deze in orde zijn kan het opvullen van content beginnen. In het begin zullen er nog een aantal functies ontbreken maar deze zullen met de tijd worden aangevuld.